Strooi de diepvries bladspinazie in een mand voor de steamer, steam voor 8 min. tot deze ontdooid is maar niet (grijs) gaar is.
Duw met een tweede mand bovenop de spinazie het teveel aan vocht er uit, afsmaken met pezo en muskaatnoot.
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) van 13L. melk.
Portioneer de koolvis (diepvriesvis eerst ontdooien).
Bedek de bodem van een gastronormplaat met een laag spinazie, schik hierop dicht bij elkaar de koolvis.
Overgiet met behulp van een schenkkan de bechamel over de stukken vis (gehele schotel) en strooi dicht met de gemalen kaas.
Afbakken op 180°C gedurende 30 minuten.
Serveren met aardappelpuree of duchesse aardappelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Strooi de diepvries bladspinazie in een mand voor de steamer, steam voor 8 min. tot deze ontdooid is maar niet (grijs) gaar is.
Duw met een tweede mand bovenop de spinazie het teveel aan vocht er uit, afsmaken met pezo en muskaatnoot.
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) van 13L. melk.
Portioneer de koolvis (diepvriesvis eerst ontdooien).
Bedek de bodem van een gastronormplaat met een laag spinazie, schik hierop dicht bij elkaar de koolvis.
Overgiet met behulp van een schenkkan de bechamel over de stukken vis (gehele schotel) en strooi dicht met de gemalen kaas.
Afbakken op 180°C gedurende 30 minuten.
Serveren met aardappelpuree of duchesse aardappelen.