
OPGELET: Ingrediënten zijn per quiche!!!
Bloem
Halfvolle melk
Gist vers of gedroogd
zout
Melkerijboter
ei
Melkerijboter
Halfvolle melk
eieren
eidooier
Garnalen
Broccoliroosjes dv.
Dille
Walnoten
Gemalen kaas 30% vet
Gerookte zalm
Roquefort
Room 20%
pezo
1
Strooi de diepvries bladspinazie in een mand voor de steamer, steam voor 8 min. tot deze ontdooid is maar niet (grijs) gaar is.
2
Duw met een tweede mand bovenop de spinazie het teveel aan vocht er uit, afsmaken met pezo en muskaatnoot.
3
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) van 13L. melk.
4
Portioneer de koolvis (diepvriesvis eerst ontdooien).
5
Bedek de bodem van een gastronormplaat met een laag spinazie, schik hierop dicht bij elkaar de koolvis.
6
Overgiet met behulp van een schenkkan de bechamel over de stukken vis (gehele schotel) en strooi dicht met de gemalen kaas.
7
Afbakken op 180°C gedurende 30 minuten.
8
Serveren met aardappelpuree of duchesse aardappelen.
CategorieVisgerechtenHACCP/AllergenenMelk, Vis
Ingrediënten
OPGELET: Ingrediënten zijn per quiche!!!
Bloem
Halfvolle melk
Gist vers of gedroogd
zout
Melkerijboter
ei
Melkerijboter
Halfvolle melk
eieren
eidooier
Garnalen
Broccoliroosjes dv.
Dille
Walnoten
Gemalen kaas 30% vet
Gerookte zalm
Roquefort
Room 20%
pezo