
Per 10 personen:
Vanille
41 g Vanillepuding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
4 g Diëetsuiker
Chocolade
6,25 gals Halfvolle melk
47 g Suiker
38 g Vanillepudding Imperial
13 g Cacao
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1
3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in 1/4 melk en de kokende melk binden (hoeveelheid afnemen voor de diëten en dieetsuiker onder mengen).
2
350gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.
3
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
Chocoladepudding bereiden:
4
3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met 1/4 melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).
5
Giet de cacao oplossing op de kokende melk (al roerend met klopper) en laat even opkoken.
6
Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.
CategorieMelkdessertenHACCP/AllergenenMelk
Ingrediënten
Per 10 personen:
Vanille
41 g Vanillepuding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
4 g Diëetsuiker
Chocolade
6,25 gals Halfvolle melk
47 g Suiker
38 g Vanillepudding Imperial
13 g Cacao
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker