Pudding Yin-yang

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
Vanille
 41 g Pudding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
Chocolade
 0,50 l Halfvolle melk
 35 g Suiker
 30 g Vanillepudding Imperial
 44 g Pure chocolade callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in ¼ koude melk en de kokende melk binden. 44gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.

2

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocolade:
3

Volgens deze hoeveelheden (zie chocoladepudding).

Afwerking:
4

suiker met slagroom opkloppen, rossas op de pudding spuiten en een beetje hagelslag.

CategorieHACCP/Allergenen,

Ingrediënten

Per 10 personen:
Vanille
 41 g Pudding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
Chocolade
 0,50 l Halfvolle melk
 35 g Suiker
 30 g Vanillepudding Imperial
 44 g Pure chocolade callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker

Aanwijzingen

Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in ¼ koude melk en de kokende melk binden. 44gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.

2

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocolade:
3

Volgens deze hoeveelheden (zie chocoladepudding).

Afwerking:
4

suiker met slagroom opkloppen, rossas op de pudding spuiten en een beetje hagelslag.

Notes

Pudding Yin-yang