0,90 l Vleessaus
65 g Paprika streep rood Ardo
250 g Champignons
40 g Tomatenpuree (blik)
0,20 fl oz Provençaalse kruiden
1
Bereid een vleessaus (zie rubriek sauzen).
2
Was de champignons, in vier snijden en bakken in boter.
3
Paprika fijn hakken en met de champignons meestoven, tomatenpuree toevoegen en even omroeren.
4
Blussen met de saus, Provençaalse kruiden toevoegen en even laten opkoken.
5
Houd warm op een laag vuurtje.
Ingrediënten
0,90 l Vleessaus
65 g Paprika streep rood Ardo
250 g Champignons
40 g Tomatenpuree (blik)
0,20 fl oz Provençaalse kruiden
Aanwijzingen
1
Bereid een vleessaus (zie rubriek sauzen).
2
Was de champignons, in vier snijden en bakken in boter.
3
Paprika fijn hakken en met de champignons meestoven, tomatenpuree toevoegen en even omroeren.
4
Blussen met de saus, Provençaalse kruiden toevoegen en even laten opkoken.
5
Houd warm op een laag vuurtje.