Provencaalse saus (voor vlees)

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 0,90 l Vleessaus
 65 g Paprika streep rood Ardo
 250 g Champignons
 40 g Tomatenpuree (blik)
 0,20 fl oz Provençaalse kruiden
1

Bereid een vleessaus (zie rubriek sauzen).

2

Was de champignons, in vier snijden en bakken in boter.

3

Paprika fijn hakken en met de champignons meestoven, tomatenpuree toevoegen en even omroeren.

4

Blussen met de saus, Provençaalse kruiden toevoegen en even laten opkoken.

5

Houd warm op een laag vuurtje.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

 0,90 l Vleessaus
 65 g Paprika streep rood Ardo
 250 g Champignons
 40 g Tomatenpuree (blik)
 0,20 fl oz Provençaalse kruiden

Aanwijzingen

1

Bereid een vleessaus (zie rubriek sauzen).

2

Was de champignons, in vier snijden en bakken in boter.

3

Paprika fijn hakken en met de champignons meestoven, tomatenpuree toevoegen en even omroeren.

4

Blussen met de saus, Provençaalse kruiden toevoegen en even laten opkoken.

5

Houd warm op een laag vuurtje.

Notes

Provencaalse saus (voor vlees)