De uien in halve ringen snijden, champignons wassen en in schijfjes snijden.
Uien en paprika fruiten in olie, tomatenpuree toevoegen en even laten stoven (blijven roeren).
Blussen met witte wijn en verder aanvullen met water.
Voeg de groentebouillon, lookpasta, pezo en champignons toe aan de saus en laat ze zachtjes pruttelen.
Als de groenten gaar zijn de tomatenblokjes toevoegen en even aan de kook brengen, bind de saus met een papje van water + aardappelzetmeel.
Afsmaken met pezo, afwerken met grof gehakte peterselie.
Eventueel een weinig Provençaalse kruiden bij de saus, piment voor licht pikant. De saus kort bereiden zodat de groenten niet plat worden.
Op het laatst over de gepocheerde vis scheppen, met gebakken krieltjes en slaatje.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De uien in halve ringen snijden, champignons wassen en in schijfjes snijden.
Uien en paprika fruiten in olie, tomatenpuree toevoegen en even laten stoven (blijven roeren).
Blussen met witte wijn en verder aanvullen met water.
Voeg de groentebouillon, lookpasta, pezo en champignons toe aan de saus en laat ze zachtjes pruttelen.
Als de groenten gaar zijn de tomatenblokjes toevoegen en even aan de kook brengen, bind de saus met een papje van water + aardappelzetmeel.
Afsmaken met pezo, afwerken met grof gehakte peterselie.
Eventueel een weinig Provençaalse kruiden bij de saus, piment voor licht pikant. De saus kort bereiden zodat de groenten niet plat worden.
Op het laatst over de gepocheerde vis scheppen, met gebakken krieltjes en slaatje.