Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Kippenbouillon Knorr
20 g Preisoep Knorr
0,10 pint Stoofprei
25 g Soepballetjes
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Suiker
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
De stoofprei reinigen, goed wassen, fijn versnijden en stoven in een weinig boter, afsmaken met pezo.
3
De soep mixen met preisoep Knorr en op smaak brengen met pezo.
Garnituur:
4
De gestoofde prei en soepballetjes even verwarmen met de soep.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Kippenbouillon Knorr
20 g Preisoep Knorr
0,10 pint Stoofprei
25 g Soepballetjes
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Suiker
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
De stoofprei reinigen, goed wassen, fijn versnijden en stoven in een weinig boter, afsmaken met pezo.
3
De soep mixen met preisoep Knorr en op smaak brengen met pezo.
Garnituur:
4
De gestoofde prei en soepballetjes even verwarmen met de soep.