
Per 10 personen:
79 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
68 g Kristalsuiker
84 g Praline PRA-CLAS660 Callebaut
28 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker
1
1 Liter melk aan de kook brengen.
2
Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in 1,25dl. melk oplossen.
3
Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.
4
De suiker toevoegen en omroeren tot de suiker is opgelost.
5
Van het vuur de chocolade/pralinepasta onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.
Afwerking:
6
de slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten, chocolade garnituur of hagelslag bovenop.
Tip:
7
je kan de praline/chocolade vervangen door Nutella 100gr.p/l melk.
CategorieMelkdessertenHACCP/AllergenenMelk, Noten, Soja
Ingrediënten
Per 10 personen:
79 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
68 g Kristalsuiker
84 g Praline PRA-CLAS660 Callebaut
28 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker