De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Indien je verse pompoen gebruikt eerst schillen, pitten verwijderen en in grove stukken snijden.
Zodra de soep kookt de pompoen toevoegen.
De courgetten met schil in blokjes (5cm.) snijden, lichtjes stoven in een weinig olie en kruiden met pezo.
Soep mixen, afsmaken met pezo en de vermicelli toevoegen, als de vermicelli gaar is (10 min.) de gestoofde courgettes even laten opwarmen in de soep.
Gehakte peterselie en soepballetjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Indien je verse pompoen gebruikt eerst schillen, pitten verwijderen en in grove stukken snijden.
Zodra de soep kookt de pompoen toevoegen.
De courgetten met schil in blokjes (5cm.) snijden, lichtjes stoven in een weinig olie en kruiden met pezo.
Soep mixen, afsmaken met pezo en de vermicelli toevoegen, als de vermicelli gaar is (10 min.) de gestoofde courgettes even laten opwarmen in de soep.
Gehakte peterselie en soepballetjes.