
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
333 g Pompoenblokjes dv.
467 g OF: pompoen vers
8,33 g Kippenbouillon Knorr
5,86 g Vermicelli
25 g Soepballetjes dv.
0,20 theelepel Courgette
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water
1
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
Indien je verse pompoen gebruikt eerst schillen, pitten verwijderen en in grove stukken snijden.
3
Zodra de soep kookt de pompoen toevoegen.
4
De courgetten met schil in blokjes (5cm.) snijden, lichtjes stoven in een weinig olie en kruiden met pezo.
5
Soep mixen, afsmaken met pezo en de vermicelli toevoegen, als de vermicelli gaar is (10 min.) de gestoofde courgettes even laten opwarmen in de soep.
Garnituur:
6
Gehakte peterselie en soepballetjes.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
333 g Pompoenblokjes dv.
467 g OF: pompoen vers
8,33 g Kippenbouillon Knorr
5,86 g Vermicelli
25 g Soepballetjes dv.
0,20 theelepel Courgette
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water