Water, wortel, uien, laurier, peper en kippenbouillon laten trekken tot de groenten gaar zijn.
40 minuten voor serveren, de rijst in een ruime kookpot doen en de bouillon door een zeef opgieten.
Met deksel er op aan de kook brengen.
Regelmatig omroeren tot de rijst kookt.
Zodra de rijst kookt het vuur lager zetten en de rijst laten garen.
Eventueel controleren op aanzetten onderaan zo nodig verder laten garen op de warmplaat met rooster er onder.
Losroeren en serveren.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Water, wortel, uien, laurier, peper en kippenbouillon laten trekken tot de groenten gaar zijn.
40 minuten voor serveren, de rijst in een ruime kookpot doen en de bouillon door een zeef opgieten.
Met deksel er op aan de kook brengen.
Regelmatig omroeren tot de rijst kookt.
Zodra de rijst kookt het vuur lager zetten en de rijst laten garen.
Eventueel controleren op aanzetten onderaan zo nodig verder laten garen op de warmplaat met rooster er onder.
Losroeren en serveren.