Pesto van half-zongedroogde tomaten

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Voor 700 g:
 600 g Half-zongedroogde tomaten(met olie)
 50 g Pijnboompitten
 60 g Parmezaanse kaas (of harde Italiaanse)
 2 fl oz Tomatenketchup
 enkele druppels Tabasco/sambal
 35 g Tomatenpuree
 1,60 gals Olijfolie
1

Rooster in een pannetje zonder vetstof de pijnboompitten goudbruin.

2

Snij (schaaf) de Parmezaanse kaas.

3

Meng al de ingrediënten en mix met de staafmixer.

4

Afsmaken met zout en tabasco.

5

Eén week in een afgesloten bokaal te bewaren in de koelkast.

CategorieHACCP/Allergenen, , ,

Ingrediënten

Voor 700 g:
 600 g Half-zongedroogde tomaten(met olie)
 50 g Pijnboompitten
 60 g Parmezaanse kaas (of harde Italiaanse)
 2 fl oz Tomatenketchup
 enkele druppels Tabasco/sambal
 35 g Tomatenpuree
 1,60 gals Olijfolie

Aanwijzingen

1

Rooster in een pannetje zonder vetstof de pijnboompitten goudbruin.

2

Snij (schaaf) de Parmezaanse kaas.

3

Meng al de ingrediënten en mix met de staafmixer.

4

Afsmaken met zout en tabasco.

5

Eén week in een afgesloten bokaal te bewaren in de koelkast.

Pesto van half-zongedroogde tomaten