
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
170 g Pastinaakblokjes Ardo
0,07 l Melk
8,67 g Kippenbouillon Knorr
PeZo
Water
1
Soepgroenten, kippenbouillon, aardappelen en peper met heet water aan de kook brengen.
2
Zodra de soepgroenten gaar zijn de pastinaakblokjes toevoegen. Verder laten pruttelen tot dat de pastinaakblokjes gaar zijn.
3
Melk toevoegen, fijn mixen en afsmaken met pezo. Afwerken met fijn gehakte peterselie en eventueel soepballetjes.
4
Let op! Niet meer aardappelen toevoegen anders is de soep te dik.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
170 g Pastinaakblokjes Ardo
0,07 l Melk
8,67 g Kippenbouillon Knorr
PeZo
Water