Pasta met tomatenroomsaus

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd1 minKooktijd9 minutenTotale tijd10 minuten
 1 l Melk (Bechamel van …)
 437,50 g Kerstomaat
 0,37 fl oz Lookpasta
 312,50 g Paprikablokjes r/gr/g netto
 50 g Tomatenpuree
 beetje peterselie
 pezo
1

Was de kerstomaatjes en halveer.

2

Was, reinig de paprika’s en snij in kleine blokjes. Stoof beetgaar in een scheutje olie.

3

Was en hak de peterselie fijn.

4

Bereid een bechamel van 8l. melk. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort opkoken.

5

Passeer door een puntzeef en voeg de groenten toe en warm op tot net onder het kookpunt. Roer de peterselie er pas onder voor serveren.

6

Apart serveren met pasta.

Categorie, HACCP/Allergenen, , Dieetbeperking

Ingrediënten

 1 l Melk (Bechamel van …)
 437,50 g Kerstomaat
 0,37 fl oz Lookpasta
 312,50 g Paprikablokjes r/gr/g netto
 50 g Tomatenpuree
 beetje peterselie
 pezo

Aanwijzingen

1

Was de kerstomaatjes en halveer.

2

Was, reinig de paprika’s en snij in kleine blokjes. Stoof beetgaar in een scheutje olie.

3

Was en hak de peterselie fijn.

4

Bereid een bechamel van 8l. melk. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort opkoken.

5

Passeer door een puntzeef en voeg de groenten toe en warm op tot net onder het kookpunt. Roer de peterselie er pas onder voor serveren.

6

Apart serveren met pasta.

Notes

Pasta met tomatenroomsaus