375 g Koolvisfilet
375 g Zalmfilet
313 g Scampi dv.
313 g Zeevruchtencocktail dv.
4062 Visbouillon Knorr
pezo
1
Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.
2
Kippenbouillon vervangen door visbouillon.
3
De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten mee garen met de paella.
4
Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.
CategorieRijstgerechten, VisgerechtenHACCP/AllergenenGluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis, Weekdieren
Ingrediënten
375 g Koolvisfilet
375 g Zalmfilet
313 g Scampi dv.
313 g Zeevruchtencocktail dv.
4062 Visbouillon Knorr
pezo
Aanwijzingen
1
Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.
2
Kippenbouillon vervangen door visbouillon.
3
De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten mee garen met de paella.
4
Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.