Paella met vis

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd30 minutenTotale tijd40 minuten
 375 g Koolvisfilet
 375 g Zalmfilet
 313 g Scampi dv.
 313 g Zeevruchtencocktail dv.
 4062 Visbouillon Knorr
 pezo
1

Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.

2

Kippenbouillon vervangen door visbouillon.

3

De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten mee garen met de paella.

4

Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.

Ingrediënten

 375 g Koolvisfilet
 375 g Zalmfilet
 313 g Scampi dv.
 313 g Zeevruchtencocktail dv.
 4062 Visbouillon Knorr
 pezo

Aanwijzingen

1

Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.

2

Kippenbouillon vervangen door visbouillon.

3

De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten mee garen met de paella.

4

Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.

Notes

Paella met vis