Mosterdsaus

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 0,75 g Witte wijnsaus
 0,25 l Halfvolle melk
 65 g Blanke roux Knorr
 70 g Mosterd De Vos Lemmens
 0,10 fl oz Kurkuma
 PeZo
1

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.

2

Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).

3

Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.

4

Verder afsmaken met pezo en houd warm.

5

Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.

CategorieHACCP/Allergenen, , , , , , ,

Ingrediënten

 0,75 g Witte wijnsaus
 0,25 l Halfvolle melk
 65 g Blanke roux Knorr
 70 g Mosterd De Vos Lemmens
 0,10 fl oz Kurkuma
 PeZo

Aanwijzingen

1

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.

2

Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).

3

Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.

4

Verder afsmaken met pezo en houd warm.

5

Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.

Notes

Mosterdsaus