Bereid soezen (zie rubriek desserts).
Klop de slagroom, suiker en 1eetlpl. mokkaessence (zie desserts) op, proef halverwege en doe er indien nodig nog enkele druppels mokkaessence bij tot de gewenste smaak (op het laatst toevoegen, opletten dat de slagroom dan niet te ver is geklopt).
Spuit de soezen vol met de mokkaslagroom.
Maak de fondant in de microgolfoven lipwarm en meng er enkele druppels mokkaessence onder (tot de koffie met melk kleur wordt bekomen).
Dop de bovenzijde van de soes in de fondant en wrijf het teveel er met de vinger af, laat even opstijven.
Eventueel afwerken met een rossas mokkaslagroom bovenop en een chocolade garnituurtje.
Even laten opstijven en in de koelkast plaatsen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid soezen (zie rubriek desserts).
Klop de slagroom, suiker en 1eetlpl. mokkaessence (zie desserts) op, proef halverwege en doe er indien nodig nog enkele druppels mokkaessence bij tot de gewenste smaak (op het laatst toevoegen, opletten dat de slagroom dan niet te ver is geklopt).
Spuit de soezen vol met de mokkaslagroom.
Maak de fondant in de microgolfoven lipwarm en meng er enkele druppels mokkaessence onder (tot de koffie met melk kleur wordt bekomen).
Dop de bovenzijde van de soes in de fondant en wrijf het teveel er met de vinger af, laat even opstijven.
Eventueel afwerken met een rossas mokkaslagroom bovenop en een chocolade garnituurtje.
Even laten opstijven en in de koelkast plaatsen.