Mediterrane tomatensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 100 g Wortelen
 53 g Tomatenpuree blik
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 90 g Tomatenblokjes blik
 25 g Soepballetjes dv.
 0,03 fl oz Provençaalse kruiden
 PeZo
 Water
 suiker
1

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

De groenten gaar koken.

3

De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

4

Soep verder afsmaken met weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

5

Op het laatst de Provençaalse kruiden toevoegen en even opkoken.

6

Afwerken met tomatenblokjes en soepballetjes.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 100 g Wortelen
 53 g Tomatenpuree blik
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 90 g Tomatenblokjes blik
 25 g Soepballetjes dv.
 0,03 fl oz Provençaalse kruiden
 PeZo
 Water
 suiker

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

De groenten gaar koken.

3

De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

4

Soep verder afsmaken met weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

5

Op het laatst de Provençaalse kruiden toevoegen en even opkoken.

6

Afwerken met tomatenblokjes en soepballetjes.

Notes

Mediterrane tomatensoep