Eidooier, mosterd, azijn, peper en zout even los kloppen.
Machinaal op halve snelheid verder kloppen, terwijl olie beetje bij beetje toevoegen.
Wanneer de helft van de olie is toegevoegd rustig het koude water toevoegen, vervolgens de rest van de olie.
Afsmaken met zout (geen peper meer geeft zwarte spikkels) eventueel nog wat azijn of mosterd volgens smaak.
Laten opstijven en koelen in de koelkast.
Nooit uit de koelkast bewaren.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Eidooier, mosterd, azijn, peper en zout even los kloppen.
Machinaal op halve snelheid verder kloppen, terwijl olie beetje bij beetje toevoegen.
Wanneer de helft van de olie is toegevoegd rustig het koude water toevoegen, vervolgens de rest van de olie.
Afsmaken met zout (geen peper meer geeft zwarte spikkels) eventueel nog wat azijn of mosterd volgens smaak.
Laten opstijven en koelen in de koelkast.
Nooit uit de koelkast bewaren.