
Per liter:
133,33 g Soepgroenten oranje dv.
0,33 gal Kokosmelk
250 g Maïs diepvries
16,66 g Maïs blik uitgelekt
8,33 g Groentenbouillon
PeZo
Water
1
Breng de soepgroenten met het water, groentenbouillon en peper aan de kook. Voeg de maïs toe en laat gedurende 2 uur net onder het kookpunt gaar pruttelen.
2
Regelmatig omroeren en het water ook aanvullen indien nodig. Test na 2 uur of de maïs volledig gaar is zo niet laat dan verder pruttelen.
3
Voeg de kokosmelk toe en breng net onder het kookpunt.
4
Mix zo fijn mogelijk en smaak nog eens bij met pezo.
5
Mix met een kleine staafmixer de soep nog eens voor de 2 keer door een puntzeef en duw goed uit.
6
Voeg als garnituur maïs uit blik toe. Eventueel een beetje fijngehakte koriander.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133,33 g Soepgroenten oranje dv.
0,33 gal Kokosmelk
250 g Maïs diepvries
16,66 g Maïs blik uitgelekt
8,33 g Groentenbouillon
PeZo
Water