Breng de soepgroenten met het water, groentenbouillon en peper aan de kook. Voeg de maïs toe en laat gedurende 2 uur net onder het kookpunt gaar pruttelen.
Regelmatig omroeren en het water ook aanvullen indien nodig. Test na 2 uur of de maïs volledig gaar is zo niet laat dan verder pruttelen.
Voeg de kokosmelk toe en breng net onder het kookpunt.
Mix zo fijn mogelijk en smaak nog eens bij met pezo.
Mix met een kleine staafmixer de soep nog eens voor de 2 keer door een puntzeef en duw goed uit.
Voeg als garnituur maïs uit blik toe. Eventueel een beetje fijngehakte koriander.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng de soepgroenten met het water, groentenbouillon en peper aan de kook. Voeg de maïs toe en laat gedurende 2 uur net onder het kookpunt gaar pruttelen.
Regelmatig omroeren en het water ook aanvullen indien nodig. Test na 2 uur of de maïs volledig gaar is zo niet laat dan verder pruttelen.
Voeg de kokosmelk toe en breng net onder het kookpunt.
Mix zo fijn mogelijk en smaak nog eens bij met pezo.
Mix met een kleine staafmixer de soep nog eens voor de 2 keer door een puntzeef en duw goed uit.
Voeg als garnituur maïs uit blik toe. Eventueel een beetje fijngehakte koriander.