875 g Macaroni
1,88 l Halfvolle melk
175 g Blanke roux
250 g Gemalen gruyèrekaas
563 g Ontvette gekookte ham 4mm. dik
Pezo
1
Snij de ontvette ham in blokjes en plaats in de koeling.
2
Breng de halfvolle melk aan de kook, mix en bind met de blanke roux (bechamelsaus).
3
Van het vuur de gemalen kaas onder mixen en afsmaken met pezo.
4
Roer de blokjes ham onder de saus en warm bij zonder aanbranden.
5
De macaroni gaar koken in licht gezouten water (zie macaroni carbonara).
Ingrediënten
875 g Macaroni
1,88 l Halfvolle melk
175 g Blanke roux
250 g Gemalen gruyèrekaas
563 g Ontvette gekookte ham 4mm. dik
Pezo
Aanwijzingen
1
Snij de ontvette ham in blokjes en plaats in de koeling.
2
Breng de halfvolle melk aan de kook, mix en bind met de blanke roux (bechamelsaus).
3
Van het vuur de gemalen kaas onder mixen en afsmaken met pezo.
4
Roer de blokjes ham onder de saus en warm bij zonder aanbranden.
5
De macaroni gaar koken in licht gezouten water (zie macaroni carbonara).