420 g Surimi
4 theelepel Eieren
375 g Mayonaise
Pezo
1
Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.
2
Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.
CategorieSalades, VisgerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Mosterd, Schaaldieren, Soja, Vis
Ingrediënten
420 g Surimi
4 theelepel Eieren
375 g Mayonaise
Pezo
Aanwijzingen
1
Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.
2
Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.