Krabsalade

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd3 minutenKooktijd3 minutenTotale tijd6 minuten
 420 g Surimi
 4 theelepel Eieren
 375 g Mayonaise
 Pezo
1

Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.

2

Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.

Categorie, HACCP/Allergenen, , , , ,

Ingrediënten

 420 g Surimi
 4 theelepel Eieren
 375 g Mayonaise
 Pezo

Aanwijzingen

1

Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.

2

Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.

Notes

Krabsalade