De uien fijn versnijden, een weinig bloem mengen met pezo.
De konijnenbillen in de bloem wentelen en kleuren in de bakboter.
De uien toevoegen en lichtjes laten mee kleuren.
Blussen met water en bier tot ze juist onder staan.
Kippenbouillon, Luikse siroop (of pruimenpulp) en laurier toevoegen en de bouten gaar laten pruttelen gedurende ongeveer 2 uur.
De bouten uit het vocht scheppen, vet afscheppen en laurier verwijderen.
Afsmaken, binden met bruine roux.
Nogmaals proeven en kruiden indien nodig.
De bouten afpellen en in de saus opnieuw opwarmen.
Je kan het kalfsvlees perfect vervangen door varkensvlees (duivels stoofpotje).
Ingrediënten
Aanwijzingen
De uien fijn versnijden, een weinig bloem mengen met pezo.
De konijnenbillen in de bloem wentelen en kleuren in de bakboter.
De uien toevoegen en lichtjes laten mee kleuren.
Blussen met water en bier tot ze juist onder staan.
Kippenbouillon, Luikse siroop (of pruimenpulp) en laurier toevoegen en de bouten gaar laten pruttelen gedurende ongeveer 2 uur.
De bouten uit het vocht scheppen, vet afscheppen en laurier verwijderen.
Afsmaken, binden met bruine roux.
Nogmaals proeven en kruiden indien nodig.
De bouten afpellen en in de saus opnieuw opwarmen.
Je kan het kalfsvlees perfect vervangen door varkensvlees (duivels stoofpotje).