
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,70 theelepel Komkommer
8,30 g Maizena
1 g Gehakte peterselie
PeZo
Water
1
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
2
Zo snel mogelijk aan de kook brengen.
3
Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.
4
½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.
5
Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.
6
¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.
7
Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.
8
Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,70 theelepel Komkommer
8,30 g Maizena
1 g Gehakte peterselie
PeZo
Water