Komkommersoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,70 theelepel Komkommer
 8,30 g Maizena
 1 g Gehakte peterselie
 PeZo
 Water
1

Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

2

Zo snel mogelijk aan de kook brengen.

3

Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.

4

½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.

5

Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.

6

¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.

7

Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.

8

Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie

CategorieHACCP/Allergenen, , , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,70 theelepel Komkommer
 8,30 g Maizena
 1 g Gehakte peterselie
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

2

Zo snel mogelijk aan de kook brengen.

3

Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.

4

½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.

5

Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.

6

¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.

7

Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.

8

Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie

Komkommersoep