Knolseldersoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 67 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 6,66 g Kippenbouillon Knorr
 367 g Knolselder
 25 g Soepballetjes dv.
 PeZo
 Water
1

De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij.

2

Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, kippenbouillon Knorr, heet water en peper.

3

Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.

4

Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.

Garnituur:
5

soepballetjes even opkoken in de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 67 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 6,66 g Kippenbouillon Knorr
 367 g Knolselder
 25 g Soepballetjes dv.
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij.

2

Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, kippenbouillon Knorr, heet water en peper.

3

Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.

4

Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.

Garnituur:
5

soepballetjes even opkoken in de soep.

Notes

Knolseldersoep