
Per liter:
67 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
6,66 g Kippenbouillon Knorr
367 g Knolselder
25 g Soepballetjes dv.
PeZo
Water
1
De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij.
2
Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, kippenbouillon Knorr, heet water en peper.
3
Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.
4
Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.
Garnituur:
5
soepballetjes even opkoken in de soep.
Ingrediënten
Per liter:
67 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
6,66 g Kippenbouillon Knorr
367 g Knolselder
25 g Soepballetjes dv.
PeZo
Water