
Per liter:
133 g Soepgroenten dv.
43 g Braadkip
11,66 g Kippenbouillon Knorr
30 g Roux
0,17 gal Room 20%
83 g Grote uien
PeZo
Water
1
Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
2
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
3
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
4
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.
5
Soep mixen en afsmaken met pezo.
(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)
6
Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.
7
Afsmaken met pezo.
Afwerking:
8
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..
CategorieRoomsoepenHACCP/AllergenenGluten, Melk, Selder, Soja
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten dv.
43 g Braadkip
11,66 g Kippenbouillon Knorr
30 g Roux
0,17 gal Room 20%
83 g Grote uien
PeZo
Water