Kippenroomsoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten dv.
 43 g Braadkip
 11,66 g Kippenbouillon Knorr
 30 g Roux
 0,17 gal Room 20%
 83 g Grote uien
 PeZo
 Water
1

Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.

3

De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.

4

Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.

5

Soep mixen en afsmaken met pezo.
(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)

6

Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.

7

Afsmaken met pezo.

Afwerking:
8

de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..

CategorieHACCP/Allergenen, , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten dv.
 43 g Braadkip
 11,66 g Kippenbouillon Knorr
 30 g Roux
 0,17 gal Room 20%
 83 g Grote uien
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.

3

De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.

4

Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.

5

Soep mixen en afsmaken met pezo.
(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)

6

Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.

7

Afsmaken met pezo.

Afwerking:
8

de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..

Kippenroomsoep