Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
6,66 g Kippenbouillon Knorr
250 g Kippengoulash bereid
26,66 g Tomatenpuree blik
PeZo
Water
1 dag ervoor:
1
De soepgroenten, kippenbouillon, tomatenpuree, peper en heet water aan de kook brengen.
2
Na een uurtje de bereide goulash (overschotje) bij de soep voegen en even aan de kook brengen.
3
De soep afsmaken met pezo.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
6,66 g Kippenbouillon Knorr
250 g Kippengoulash bereid
26,66 g Tomatenpuree blik
PeZo
Water
Aanwijzingen
1 dag ervoor:
1
De soepgroenten, kippenbouillon, tomatenpuree, peper en heet water aan de kook brengen.
2
Na een uurtje de bereide goulash (overschotje) bij de soep voegen en even aan de kook brengen.
3
De soep afsmaken met pezo.