Kippenbouillonsoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 4,16 g Vermicelli
 10 g Kippenbouillon Knorr
 86 g Braadkippen
 PeZo
 Water
1 dag ervoor:
1

Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.

3

Intussen de ui, wortel, preiblad en selderstengel reinigen en wassen.

4

De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.

5

10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

6

De soep afsmaken met pezo.

Garnituur:
7

De stukjes kip even laten meekoken in de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 4,16 g Vermicelli
 10 g Kippenbouillon Knorr
 86 g Braadkippen
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1 dag ervoor:
1

Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.

3

Intussen de ui, wortel, preiblad en selderstengel reinigen en wassen.

4

De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.

5

10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

6

De soep afsmaken met pezo.

Garnituur:
7

De stukjes kip even laten meekoken in de soep.

Notes

Kippenbouillonsoep