
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
4,16 g Vermicelli
10 g Kippenbouillon Knorr
86 g Braadkippen
PeZo
Water
1 dag ervoor:
1
Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).
2
De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.
3
Intussen de ui, wortel, preiblad en selderstengel reinigen en wassen.
4
De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.
5
10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.
6
De soep afsmaken met pezo.
Garnituur:
7
De stukjes kip even laten meekoken in de soep.
CategorieBouillonsoepenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
4,16 g Vermicelli
10 g Kippenbouillon Knorr
86 g Braadkippen
PeZo
Water