Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.
Intussen de ui, wortel, preiblad en selderstengel reinigen en wassen.
De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.
10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.
De soep afsmaken met pezo.
De stukjes kip even laten meekoken in de soep.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.
Intussen de ui, wortel, preiblad en selderstengel reinigen en wassen.
De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.
10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.
De soep afsmaken met pezo.
De stukjes kip even laten meekoken in de soep.