Uien grof snipperen.
Het kalfsvlees kleuren in de bakboter, kruiden met pezo, uien toevoegen en even laten mee kleuren.
Blussen met water
De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.
Laurier, vleesbouillon toevoegen.
Gaarkoken gedurende 2 uur tot het vlees gaar is.
Het vlees uit het vocht scheppen.
Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.
Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.
Opwarmen.
Je kan het kalfsvlees perfect vervangen door varkensvlees (duivels stoofpotje).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Uien grof snipperen.
Het kalfsvlees kleuren in de bakboter, kruiden met pezo, uien toevoegen en even laten mee kleuren.
Blussen met water
De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.
Laurier, vleesbouillon toevoegen.
Gaarkoken gedurende 2 uur tot het vlees gaar is.
Het vlees uit het vocht scheppen.
Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.
Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.
Opwarmen.
Je kan het kalfsvlees perfect vervangen door varkensvlees (duivels stoofpotje).