5 theelepel Tomaten
1 theelepel Courgetten
625 g Grote uien
0,25 pint Basilicum
125 g Sperziebonen
63 g Groene ontpitte olijven
Olijfolie
Azijn
Pezo
1
Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.
2
Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.
3
De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.
4
Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.
5
Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.
CategorieSalades
Ingrediënten
5 theelepel Tomaten
1 theelepel Courgetten
625 g Grote uien
0,25 pint Basilicum
125 g Sperziebonen
63 g Groene ontpitte olijven
Olijfolie
Azijn
Pezo
Aanwijzingen
1
Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.
2
Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.
3
De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.
4
Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.
5
Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.