Om te beginnen eerst de noten fijn hakken en de bakplaat insmeren met gesmolten bakboter.
Boter zacht maken, machinaal los kloppen met de suiker en kandijsuiker. Het ei toevoegen en opnieuw goed mengen. Voeg de bloem, zout toe en laat opnieuw rustig mengen.
Spatel nu de havermout er onder en dan de rozijnen, cranberry en noten.
Schep met een ijsschepper bolletjes (30gr.) op de bakplaat met een beetje plaats tussen. Druk ze een beetje plat met natte vingers.
Afbakken op 170 C. gedurende 12 minuten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Om te beginnen eerst de noten fijn hakken en de bakplaat insmeren met gesmolten bakboter.
Boter zacht maken, machinaal los kloppen met de suiker en kandijsuiker. Het ei toevoegen en opnieuw goed mengen. Voeg de bloem, zout toe en laat opnieuw rustig mengen.
Spatel nu de havermout er onder en dan de rozijnen, cranberry en noten.
Schep met een ijsschepper bolletjes (30gr.) op de bakplaat met een beetje plaats tussen. Druk ze een beetje plat met natte vingers.
Afbakken op 170 C. gedurende 12 minuten.