Groenekruidensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 0,10 pint Peterselie
 25 g Soepballetjes dv.
 16,67 g Spinazie
 16,67 g Kervel
 0,25 pint Waterkers
 0,07 pint Munt
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.

2

½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.

3

¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.

4

Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.

Garnituur:
5

soepballetjes even opkoken in de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, , , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 0,10 pint Peterselie
 25 g Soepballetjes dv.
 16,67 g Spinazie
 16,67 g Kervel
 0,25 pint Waterkers
 0,07 pint Munt
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.

2

½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.

3

¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.

4

Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.

Garnituur:
5

soepballetjes even opkoken in de soep.

Notes

Groenekruidensoep