Per liter:
133 g Soepgroenten groen
67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
0,10 pint Peterselie
25 g Soepballetjes dv.
16,67 g Spinazie
16,67 g Kervel
0,25 pint Waterkers
0,07 pint Munt
PeZo
Water
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.
2
½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.
3
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.
4
Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.
Garnituur:
5
soepballetjes even opkoken in de soep.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
0,10 pint Peterselie
25 g Soepballetjes dv.
16,67 g Spinazie
16,67 g Kervel
0,25 pint Waterkers
0,07 pint Munt
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.
2
½ Uur voor afwerking van de soep al de groen kruiden bij de soep voegen.
3
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen.
4
Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.
Garnituur:
5
soepballetjes even opkoken in de soep.