Het kalfsgehakt samen met aardappelzetmeel, eieren, paneermeel machinaal los kloppen.
Uien reinigen, fijn snipperen, gaar stoven in boter en op lage stand onder het gehakt mengen.
De onderkant van de tomaat af snijden en bewaren, dit wordt het deksel van de gevulde tomaat.
De tomaten uithollen (het vruchtvlees even opkoken/zeven voor de tomatensaus) en vullen met het gehakt (met een ijsschepper 1 bol in duwen en 1bol bovenop vastduwen) deksel op het gehakt.
Afbakken gedurende 30 Minutes op 170°C.
Serveren met tomatensaus (zie sauzen) en puree
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het kalfsgehakt samen met aardappelzetmeel, eieren, paneermeel machinaal los kloppen.
Uien reinigen, fijn snipperen, gaar stoven in boter en op lage stand onder het gehakt mengen.
De onderkant van de tomaat af snijden en bewaren, dit wordt het deksel van de gevulde tomaat.
De tomaten uithollen (het vruchtvlees even opkoken/zeven voor de tomatensaus) en vullen met het gehakt (met een ijsschepper 1 bol in duwen en 1bol bovenop vastduwen) deksel op het gehakt.
Afbakken gedurende 30 Minutes op 170°C.
Serveren met tomatensaus (zie sauzen) en puree