
10 theelepel Tomaten
1,13 kg Kalfsgehakt
31,25 g Paneermeel
31,25 g Aardappelzetmeel
1,25 theelepel Eieren
188 g Uien
1
Het kalfsgehakt samen met aardappelzetmeel, eieren, paneermeel machinaal los kloppen.
2
Uien reinigen, fijn snipperen, gaar stoven in boter en op lage stand onder het gehakt mengen.
3
De onderkant van de tomaat af snijden en bewaren, dit wordt het deksel van de gevulde tomaat.
4
De tomaten uithollen (het vruchtvlees even opkoken/zeven voor de tomatensaus) en vullen met het gehakt (met een ijsschepper 1 bol in duwen en 1bol bovenop vastduwen) deksel op het gehakt.
5
Afbakken gedurende 30 Minutes op 170°C.
6
Serveren met tomatensaus (zie sauzen) en puree
CategorieRijstgerechten, VleesgerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, Soja
Ingrediënten
10 theelepel Tomaten
1,13 kg Kalfsgehakt
31,25 g Paneermeel
31,25 g Aardappelzetmeel
1,25 theelepel Eieren
188 g Uien