Gevulde paprika

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 5 theelepel Rode paprika
 1,13 kg Gemengd gehakt
 1,13 theelepel Eieren
 0,38 theelepel Grote uien
 31,25 g Paneermeel
 31,25 g Aardappelzetmeel
1

Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel met de eieren machinaal.

2

Halveer de rode paprika van steel naar onder, verwijder de zaadlijst en spoel even af. Reinig de ui, snipper fijn en stoof  glazig met een beetje boter. Meng de gestoofde uien voorzichtig op trage snelheid onder het gehakt. Vul de paprika met 2 bolletjes gehakt [met ijsschepper] en druk aan.

3

Plaats in een ingeboterde gastronorm en bak af in de combi-steamer 160C./10% vocht ongeveer 25 Minutes of kern 72C.

4

Serveren met witte rijst en tomatensaus.

Ingrediënten

 5 theelepel Rode paprika
 1,13 kg Gemengd gehakt
 1,13 theelepel Eieren
 0,38 theelepel Grote uien
 31,25 g Paneermeel
 31,25 g Aardappelzetmeel

Aanwijzingen

1

Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel met de eieren machinaal.

2

Halveer de rode paprika van steel naar onder, verwijder de zaadlijst en spoel even af. Reinig de ui, snipper fijn en stoof  glazig met een beetje boter. Meng de gestoofde uien voorzichtig op trage snelheid onder het gehakt. Vul de paprika met 2 bolletjes gehakt [met ijsschepper] en druk aan.

3

Plaats in een ingeboterde gastronorm en bak af in de combi-steamer 160C./10% vocht ongeveer 25 Minutes of kern 72C.

4

Serveren met witte rijst en tomatensaus.

Notes

Gevulde paprika