Hier de omschrijving
De koolvisfilet nogmaals controleren op graten en portioneren per 125gr.
Eiwitten los kloppen en de bloem kruiden met pezo.
De vis paneren in volgorde bloem [te veel afkloppen], eiwit en paneermeel.
Goudbruin bakken in een pan met hete olie.
Laten uitlekken op keukenpapier.
Indien je de vis terug opwarmt in een hete oven van 200 C.
Serveren met aardappelpuree, salade en tartaar.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De koolvisfilet nogmaals controleren op graten en portioneren per 125gr.
Eiwitten los kloppen en de bloem kruiden met pezo.
De vis paneren in volgorde bloem [te veel afkloppen], eiwit en paneermeel.
Goudbruin bakken in een pan met hete olie.
Laten uitlekken op keukenpapier.
Indien je de vis terug opwarmt in een hete oven van 200 C.
Serveren met aardappelpuree, salade en tartaar.