Gepaneerde koolvisfilet

Hier de omschrijving

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
 1,25 kg koolvisfilet
 313 g paneermeel
 313 g eiwit
 313 g bloem
 pezo
1

De koolvisfilet nogmaals controleren op graten en portioneren per 125gr.

2

Eiwitten los kloppen en de bloem kruiden met pezo.

3

De vis paneren in volgorde bloem [te veel afkloppen], eiwit en paneermeel.

4

Goudbruin bakken in een pan met hete olie.

5

Laten uitlekken op keukenpapier.

6

Indien je de vis terug opwarmt in een hete oven van 200 C.

7

Serveren met aardappelpuree, salade en tartaar.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

 1,25 kg koolvisfilet
 313 g paneermeel
 313 g eiwit
 313 g bloem
 pezo

Aanwijzingen

1

De koolvisfilet nogmaals controleren op graten en portioneren per 125gr.

2

Eiwitten los kloppen en de bloem kruiden met pezo.

3

De vis paneren in volgorde bloem [te veel afkloppen], eiwit en paneermeel.

4

Goudbruin bakken in een pan met hete olie.

5

Laten uitlekken op keukenpapier.

6

Indien je de vis terug opwarmt in een hete oven van 200 C.

7

Serveren met aardappelpuree, salade en tartaar.

Notes

Gepaneerde koolvisfilet