Gemarmerde cake

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per st:
Vanillecake:
 125 g Bloem
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
Cacao:
 115 g Bloem
 15 g Cacao
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
1

Vanillecake (zie verder rubriek desserts)

2

Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.

3

Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

Per st:
Vanillecake:
 125 g Bloem
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
Cacao:
 115 g Bloem
 15 g Cacao
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout

Aanwijzingen

1

Vanillecake (zie verder rubriek desserts)

2

Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.

3

Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake.

Notes

Gemarmerde cake