
Per liter:
350 g Uien (gekuist)
25 g Bakboter
6,67 g Kippenbouillon Knorr
3,33 g Rundsbouillon Knorr
50 g Gezouten spek
16,67 g Gemalen kaas
33 g Croutons natuur Knorr
PeZo
0,67 gal Water
1
De uien machinaal in ringen versnijden en stoven in boter tot ze goudgeel zijn.
2
Deze in de soeppot scheppen en opzetten in warm water.
3
De peper en kippenbouillon, toevoegen en aan de kook brengen.
4
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen, in lardons snijden.
5
Het spek lichtjes bakken in boter en in een zeef laten uitlekken.
6
Rundbouillon toevoegen aan de soep en verder afsmaken met pezo.
(Opnieuw een hoeveelheid soep afnemen maar ditmaal voor de diëten).
7
Het spek bij de soep doen en nog even laten opkoken.
Garnituur:
8
apart gemalen kaas en croutons.
CategorieBouillonsoepenHACCP/AllergenenGluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Soja, Vis
Ingrediënten
Per liter:
350 g Uien (gekuist)
25 g Bakboter
6,67 g Kippenbouillon Knorr
3,33 g Rundsbouillon Knorr
50 g Gezouten spek
16,67 g Gemalen kaas
33 g Croutons natuur Knorr
PeZo
0,67 gal Water