De uien machinaal in ringen versnijden en stoven in boter tot ze goudgeel zijn.
Deze in de soeppot scheppen en opzetten in warm water.
De peper en kippenbouillon, toevoegen en aan de kook brengen.
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen, in lardons snijden.
Het spek lichtjes bakken in boter en in een zeef laten uitlekken.
Rundbouillon toevoegen aan de soep en verder afsmaken met pezo.
(Opnieuw een hoeveelheid soep afnemen maar ditmaal voor de diëten).
Het spek bij de soep doen en nog even laten opkoken.
apart gemalen kaas en croutons.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De uien machinaal in ringen versnijden en stoven in boter tot ze goudgeel zijn.
Deze in de soeppot scheppen en opzetten in warm water.
De peper en kippenbouillon, toevoegen en aan de kook brengen.
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen, in lardons snijden.
Het spek lichtjes bakken in boter en in een zeef laten uitlekken.
Rundbouillon toevoegen aan de soep en verder afsmaken met pezo.
(Opnieuw een hoeveelheid soep afnemen maar ditmaal voor de diëten).
Het spek bij de soep doen en nog even laten opkoken.
apart gemalen kaas en croutons.