Per liter:
67 g Soepgroenten groen
117 g Gedroogde spliterwten
10 g Kippenbouillon Knorr
17 g Aardappelen
1 qt Gerookt spek ontzwoerd 0,5cm dik
PeZo
Water
1
Bereid de erwtensoep (zie erwtensoep met rookworst).
2
Verwijder het kraakbeen uit het spek en snijd in lardons.
3
Het spek lichtjes bakken in boter en laten uitlekken in een zeef, toevoegen aan de soep en even laten koken.
4
Hierbij eventueel croutons
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
67 g Soepgroenten groen
117 g Gedroogde spliterwten
10 g Kippenbouillon Knorr
17 g Aardappelen
1 qt Gerookt spek ontzwoerd 0,5cm dik
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
Bereid de erwtensoep (zie erwtensoep met rookworst).
2
Verwijder het kraakbeen uit het spek en snijd in lardons.
3
Het spek lichtjes bakken in boter en laten uitlekken in een zeef, toevoegen aan de soep en even laten koken.
4
Hierbij eventueel croutons