Erwtensoep met munt

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 166 g Erwten diepvries
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,10 pint Munt
 16,67 g Aardappelen
 5 g Maïzena
 0,67 gal Halfvolle melk
 PeZo
 Water
1

Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.

3

½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.

4

10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.

5

Laten doorkoken.

6

Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.

7

Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.

Garnituur:
8

geblancheerde erwten (42 gr.)

CategorieHACCP/Allergenen, , , , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 166 g Erwten diepvries
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,10 pint Munt
 16,67 g Aardappelen
 5 g Maïzena
 0,67 gal Halfvolle melk
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.

3

½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.

4

10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.

5

Laten doorkoken.

6

Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.

7

Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.

Garnituur:
8

geblancheerde erwten (42 gr.)

Notes

Erwtensoep met munt