Daags voordien een kippenbouillon van de 2 braadkippen bereiden (zie kippenbouillon), koelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, verse gezeefde kippenbouillon, currypoeder, kippenbouillon Knorr, melk en water aan de kook brengen.
Intussen de kippen pellen en het zuivere (geen beentjes!!!) kippenvlees nog even in de koeling plaatsen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.
Room toevoegen en nogmaals afsmaken.
Het kippenvlees aan de soep toevoegen en even laten opwarmen.
met gehakte peterselie en verdelen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Daags voordien een kippenbouillon van de 2 braadkippen bereiden (zie kippenbouillon), koelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, verse gezeefde kippenbouillon, currypoeder, kippenbouillon Knorr, melk en water aan de kook brengen.
Intussen de kippen pellen en het zuivere (geen beentjes!!!) kippenvlees nog even in de koeling plaatsen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.
Room toevoegen en nogmaals afsmaken.
Het kippenvlees aan de soep toevoegen en even laten opwarmen.
met gehakte peterselie en verdelen