De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.
Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.
Bestrooi met de currypoeder en laat even al roerend drogen, bevochtig met de ananassiroop en water.
Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.
Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.
Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.
Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.
Bestrooi met de currypoeder en laat even al roerend drogen, bevochtig met de ananassiroop en water.
Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.
Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.
Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.