Breng het water met de suiker en vanillesuiker aan de kook.
Breek de chocolade in kleine stukken (of callets = parels).
Neem de siroop van het vuur en voeg de stukjes chocolade toe (niet omroeren), laat deze even smelten.
Na 5min. met een klopper glad roeren.
Melk onder roeren (of room).
Warm houden “ au bain- marie”.
Overschot bewaren in de koelkast, opnieuw opwarmen “au bain-marie” of microgolfoven (15 sec. micro-omroeren-15 sec. micro-omroeren ……)
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng het water met de suiker en vanillesuiker aan de kook.
Breek de chocolade in kleine stukken (of callets = parels).
Neem de siroop van het vuur en voeg de stukjes chocolade toe (niet omroeren), laat deze even smelten.
Na 5min. met een klopper glad roeren.
Melk onder roeren (of room).
Warm houden “ au bain- marie”.
Overschot bewaren in de koelkast, opnieuw opwarmen “au bain-marie” of microgolfoven (15 sec. micro-omroeren-15 sec. micro-omroeren ……)