De gelatine weken in koud water.
Chocolade smelten in de microgolfoven (op halve stand 15sec, omroeren, opnieuw 15sec, omroeren tot de chocolade gesmolten is).
Slagroom + 50 gr. suiker half opkloppen en even in de koeling plaatsen.
De eieren + 50 gr. suiker machinaal wit kloppen.
Gelatine uitknijpen en smelten in de microgolfoven.
Gelatine druppelsgewijs met een klopper onder de eieren spatelen.
Chocolade voorzichtig onder spatelen, slagroom voorzichtig onder spatelen.
In glazen spuiten en laten opstijven in de koelkast.
Afspuiten met slagroom en bovenop een chocolade garnituur.
Je mag eventueel de chocolade verhogen tot 500gr.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De gelatine weken in koud water.
Chocolade smelten in de microgolfoven (op halve stand 15sec, omroeren, opnieuw 15sec, omroeren tot de chocolade gesmolten is).
Slagroom + 50 gr. suiker half opkloppen en even in de koeling plaatsen.
De eieren + 50 gr. suiker machinaal wit kloppen.
Gelatine uitknijpen en smelten in de microgolfoven.
Gelatine druppelsgewijs met een klopper onder de eieren spatelen.
Chocolade voorzichtig onder spatelen, slagroom voorzichtig onder spatelen.
In glazen spuiten en laten opstijven in de koelkast.
Afspuiten met slagroom en bovenop een chocolade garnituur.
Je mag eventueel de chocolade verhogen tot 500gr.