Chocolade pizza

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 1 kg:
 416 g Bloem
 16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
 33,30 g Suiker
 229 g Eieren
 292 g Melkerijboter
 2 ml Water
 1,20 g Zout
Bereiding:
1

Zie Mengen met bateur, opstijven en met bloem uitrollen.

Vulling:
2

- Chocolade puur
- Praline pasta
- Hazelnoten
- Boter

3

Vulling aanbrengen

Garnituur:
4

mascarpone en room

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

Per 1 kg:
 416 g Bloem
 16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
 33,30 g Suiker
 229 g Eieren
 292 g Melkerijboter
 2 ml Water
 1,20 g Zout

Aanwijzingen

Bereiding:
1

Zie Mengen met bateur, opstijven en met bloem uitrollen.

Vulling:
2

- Chocolade puur
- Praline pasta
- Hazelnoten
- Boter

3

Vulling aanbrengen

Garnituur:
4

mascarpone en room

Notes

Chocolade pizza