Per 1 kg:
416 g Bloem
16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
33,30 g Suiker
229 g Eieren
292 g Melkerijboter
2 ml Water
1,20 g Zout
Bereiding:
1
Zie Mengen met bateur, opstijven en met bloem uitrollen.
Vulling:
2
- Chocolade puur
- Praline pasta
- Hazelnoten
- Boter
3
Vulling aanbrengen
Garnituur:
4
mascarpone en room
Ingrediënten
Per 1 kg:
416 g Bloem
16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
33,30 g Suiker
229 g Eieren
292 g Melkerijboter
2 ml Water
1,20 g Zout
Aanwijzingen
Bereiding:
1
Zie Mengen met bateur, opstijven en met bloem uitrollen.
Vulling:
2
- Chocolade puur
- Praline pasta
- Hazelnoten
- Boter
3
Vulling aanbrengen
Garnituur:
4
mascarpone en room