De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kippen (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
Intussen de kippen uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
De soep eerst afsmaken met zout en de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten.
Verder afsmaken met de suiker, azijn, ketchup en de vermicelli onder roeren en 10 min. laten pruttelen.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
Nogmaals afsmaken.
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
Soep verder verdelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kippen (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
Intussen de kippen uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
De soep eerst afsmaken met zout en de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten.
Verder afsmaken met de suiker, azijn, ketchup en de vermicelli onder roeren en 10 min. laten pruttelen.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
Nogmaals afsmaken.
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
Soep verder verdelen.