
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
42 g China mix Ardo dv.
66,70 gals Water
0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
3,33 g Vermicelli
13,33 g Suiker
33 g Ketchup
6,67 g Aardappelzetmeel
10 g Kippenbouillon Knorr
43 g Kip (garnituur) (x2)
0,67 gal Azijn
PeZo
1
De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kippen (zie kippenbouillon).
2
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
3
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
4
Intussen de kippen uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
5
De soep eerst afsmaken met zout en de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten.
6
Verder afsmaken met de suiker, azijn, ketchup en de vermicelli onder roeren en 10 min. laten pruttelen.
7
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
8
Nogmaals afsmaken.
9
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
10
Soep verder verdelen.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
42 g China mix Ardo dv.
66,70 gals Water
0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
3,33 g Vermicelli
13,33 g Suiker
33 g Ketchup
6,67 g Aardappelzetmeel
10 g Kippenbouillon Knorr
43 g Kip (garnituur) (x2)
0,67 gal Azijn
PeZo