Maak de suiker met enkele druppels water helemaal nat, breng aan de kook.
Laat deze koken tot de randen beginnen te karamelliseren.
Even voorzichtig rond draaien met het potje (niet in roeren, opgelet voor verbranden).
Laat de suiker verder karamelliseren tot die goudbruin is.
Blussen met 0,2l. heet water (opgelet voor verbranden!!!), op een zacht vuurtje de karamel laten los pruttelen.
Zodra alle karamel is opgelost even wat laten afkoelen, vervolgens de slagroom onder roeren.
Door een fijne zeef gieten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak de suiker met enkele druppels water helemaal nat, breng aan de kook.
Laat deze koken tot de randen beginnen te karamelliseren.
Even voorzichtig rond draaien met het potje (niet in roeren, opgelet voor verbranden).
Laat de suiker verder karamelliseren tot die goudbruin is.
Blussen met 0,2l. heet water (opgelet voor verbranden!!!), op een zacht vuurtje de karamel laten los pruttelen.
Zodra alle karamel is opgelost even wat laten afkoelen, vervolgens de slagroom onder roeren.
Door een fijne zeef gieten.