Per liter:
167 g Brunoise mix Ardo dv.
13,33 g Kippenbouillon Knorr
66,70 gals Water
6,67 g Vermicelli
25 g Soepballetjes
67 g Asperges vers
PeZo
1
De brunoise mix, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen.
3
10 Minuten voor afwerking van de soep de vermicelli of lettertjes en soepballetjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.
4
Afsmaken met pezo.
Ingrediënten
Per liter:
167 g Brunoise mix Ardo dv.
13,33 g Kippenbouillon Knorr
66,70 gals Water
6,67 g Vermicelli
25 g Soepballetjes
67 g Asperges vers
PeZo
Aanwijzingen
1
De brunoise mix, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen.
3
10 Minuten voor afwerking van de soep de vermicelli of lettertjes en soepballetjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.
4
Afsmaken met pezo.