Brunoisesoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 167 g Brunoise mix Ardo dv.
 13,33 g Kippenbouillon Knorr
 66,70 gals Water
 6,67 g Vermicelli
 25 g Soepballetjes
 67 g Asperges vers
 PeZo
1

De brunoise mix, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen.

3

10 Minuten voor afwerking van de soep de vermicelli of lettertjes en soepballetjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.

4

Afsmaken met pezo.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 167 g Brunoise mix Ardo dv.
 13,33 g Kippenbouillon Knorr
 66,70 gals Water
 6,67 g Vermicelli
 25 g Soepballetjes
 67 g Asperges vers
 PeZo

Aanwijzingen

1

De brunoise mix, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen.

3

10 Minuten voor afwerking van de soep de vermicelli of lettertjes en soepballetjes toevoegen en opnieuw aan de kook brengen.

4

Afsmaken met pezo.

Notes

Brunoisesoep