Bloemkool-Broccoli soep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 0,27 theelepel Bloemkool
 67 g Broccoli- of bloemkoolroosjes        Ardo dv.
 8,30 g Kippenbouillon Knorr
 25 g Soepballetjes
 16,67 g Aardappelen
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.

3

1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.

4

De soep mixen en verder afsmaken met zout.

Garnituur:
5

Geblancheerde broccoliroosjes.
Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 0,27 theelepel Bloemkool
 67 g Broccoli- of bloemkoolroosjes        Ardo dv.
 8,30 g Kippenbouillon Knorr
 25 g Soepballetjes
 16,67 g Aardappelen
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.

3

1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.

4

De soep mixen en verder afsmaken met zout.

Garnituur:
5

Geblancheerde broccoliroosjes.
Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.

Notes

Bloemkool-Broccoli soep