Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,27 theelepel Bloemkool
67 g Broccoli- of bloemkoolroosjes Ardo dv.
8,30 g Kippenbouillon Knorr
25 g Soepballetjes
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.
3
1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.
4
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes.
Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,27 theelepel Bloemkool
67 g Broccoli- of bloemkoolroosjes Ardo dv.
8,30 g Kippenbouillon Knorr
25 g Soepballetjes
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen, rustig laten gaar pruttelen.
3
1/2 Uur voor afwerking van de soep de in kleinere stukken versneden bloemkool toevoegen.
4
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes.
Soepballetjes even laten doorkoken in de soep.