
Per 35 stuks:
250 g Melkerijboter
300 g Tarwebloem
8 g Bakpoeder
2 eetlepel Vanillesuiker zakje
380 g Suiker
250 g Eieren
0,50 gal Halfvolle melk
Olie
Zout
Citroenrasp
1
Melkerijboter zacht maken en machinaal cremen met de suiker.
2
Ei, melk, vanille-essence en citroenrasp (fijngehakte citroenschil met suiker koken tot een pasta) los kloppen.
3
Opgelet!!! Citroenrasp is sterk van smaak, zeer weinig gebruiken enkel een mespuntje.
4
Meng samen.
5
Bloem, bakpoeder zeven en een snuifje zout onder de massa spatelen.
6
Het niet te hete wafelijzer bestrijken met olie (de eerste keer is normaal voldoende), met een ijsschepper (normaal formaat) een afgestreken bolletje beslag in scheppen en goudgeel bakken.
7
Uit nemen met een vleesvork en laten afkoelen op een rooster.
8
Niet verpakken alvorens ze helemaal afgekoeld zijn.
Ingrediënten
Per 35 stuks:
250 g Melkerijboter
300 g Tarwebloem
8 g Bakpoeder
2 eetlepel Vanillesuiker zakje
380 g Suiker
250 g Eieren
0,50 gal Halfvolle melk
Olie
Zout
Citroenrasp