De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.
Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.
Afsmaken met pezo
Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.
Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.
Afsmaken met pezo
Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.