Aspergesoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 33 g Aardappelen
 25 g Aspergesoep Knorr
 8,30 g Kippenbouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 8,30 g Roux blank
 167 g Aspergestukken dv.
 67 g Asperges vers
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.

2

¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.

3

Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.

4

Afsmaken met pezo

Garnituur:
5

Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 33 g Aardappelen
 25 g Aspergesoep Knorr
 8,30 g Kippenbouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 8,30 g Roux blank
 167 g Aspergestukken dv.
 67 g Asperges vers
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.

2

¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.

3

Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.

4

Afsmaken met pezo

Garnituur:
5

Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.

Notes

Aspergesoep