
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
33 g Aardappelen
25 g Aspergesoep Knorr
8,30 g Kippenbouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
8,30 g Roux blank
167 g Aspergestukken dv.
67 g Asperges vers
Gehakte peterselie
PeZo
Water
1
De soepgroenten, diepvriesasperges, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water en aan de kook brengen.
2
¼ Uur voor afwerking van de soep de melk toevoegen en aan de kook brengen.
3
Mixen, intussen Knorr aspergesoep en blanke roux toevoegen, passeren door een puntzeef.
4
Afsmaken met pezo
Garnituur:
5
Schil de verse asperges en snij ze in stukken van 4cm. groot, laat ze rustig gaar pruttelen in melk, pezo. Het kookvocht bij de soep voegen.
Gehakte peterselie.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
33 g Aardappelen
25 g Aspergesoep Knorr
8,30 g Kippenbouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
8,30 g Roux blank
167 g Aspergestukken dv.
67 g Asperges vers
Gehakte peterselie
PeZo
Water