Andijvie in bechamelsaus

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd7 minutenKooktijd14 minutenTotale tijd21 minuten
 3 theelepel Andijvie
 0,94 l halfvolle melk
 115,62 g roux
 nootmuskaat
 pezo
1

Andijvie grof versnijden en 2 maal wassen of  tot al het zand is uitgespoeld.

2

De andijvie gaar koken/steamen, laten uitlekken en met het grove mes door de vleesmolen draaien.

3

Laten uitlekken.

4

Melk opzetten en aan de kook brengen.

5

De kokende melk 7,5L. mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

6

Beide mengen.

7

Een hoeveelheid andijvie afnemen met 1L. melk een bechamel bereiden met aardappelzetmeel gebonden voor de diëten.

8

Beide mengen.

CategorieHACCP/Allergenen, , Begrippen,

Ingrediënten

 3 theelepel Andijvie
 0,94 l halfvolle melk
 115,62 g roux
 nootmuskaat
 pezo

Aanwijzingen

1

Andijvie grof versnijden en 2 maal wassen of  tot al het zand is uitgespoeld.

2

De andijvie gaar koken/steamen, laten uitlekken en met het grove mes door de vleesmolen draaien.

3

Laten uitlekken.

4

Melk opzetten en aan de kook brengen.

5

De kokende melk 7,5L. mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

6

Beide mengen.

7

Een hoeveelheid andijvie afnemen met 1L. melk een bechamel bereiden met aardappelzetmeel gebonden voor de diëten.

8

Beide mengen.

Notes

Andijvie in bechamelsaus