Andalouse soep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 117 g Wortelen
 5 g Suiker
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 53 g Tomatenpuree
 16,67 g Aardappelen
 0,17 gal Room
 117 g Paprika streep rood dv.
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, kippenbouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.

3

Soep gaar koken, mixen en afsmaken met zout.

4

(De nodige hoeveelheid soep afnemen voor de diëten).

5

Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.

Garnituur:
6

Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 117 g Wortelen
 5 g Suiker
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 53 g Tomatenpuree
 16,67 g Aardappelen
 0,17 gal Room
 117 g Paprika streep rood dv.
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, kippenbouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.

3

Soep gaar koken, mixen en afsmaken met zout.

4

(De nodige hoeveelheid soep afnemen voor de diëten).

5

Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.

Garnituur:
6

Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood.

Notes

Andalouse soep