
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
117 g Wortelen
5 g Suiker
8,33 g Kippenbouillon Knorr
53 g Tomatenpuree
16,67 g Aardappelen
0,17 gal Room
117 g Paprika streep rood dv.
Gehakte peterselie
PeZo
Water
1
De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, kippenbouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.
3
Soep gaar koken, mixen en afsmaken met zout.
4
(De nodige hoeveelheid soep afnemen voor de diëten).
5
Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.
Garnituur:
6
Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
117 g Wortelen
5 g Suiker
8,33 g Kippenbouillon Knorr
53 g Tomatenpuree
16,67 g Aardappelen
0,17 gal Room
117 g Paprika streep rood dv.
Gehakte peterselie
PeZo
Water